1543576353mir-bukilic-small.jpg

Branimir Bukilić

CEO
Data Design DOO

Bilateral Meetings

  • Thursday 13th December 12:30 - 14:30
1543576448tiramisu-erp-za-sistem.png
Description

Data Design d.o.o. je preduzeće za informatički inženjering i konsalting osnovano 2010. godine u Podgorici. Od svog osnivanja do danas preduzeće se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem informacionih sistema (pretežno iz oblasti e-trgovine, poslovnih informacionih sistema i saobraćaja), izradom web portala i sajtova, web marketingom. Sve navedene oblasti djelovanja su usko povezane i dopunjavaju jedna drugu.

Jedan od naših ključnih proizvoda svakako je TiramISu ERP (www.tiramisuerp.com), poslovni informacioni sistem razvijen u potpunosti kao web aplikacija, dostupan on-line na našoj cloud platformi bilo kad i bilo gdje.

Pored ERP rješenja naša ključna oblast interesovanja je i eCommerce. Na ovom polju imamo nekoliko interesantnih projekata od kojih je većina veoma dobro pozicionirana na internet pretraživačima zahvaljujući našim SEO znanjima i iskustvu. Neki od najznačajnijih su: busticket4.me, tehnoplus.me, euromeds-doctor.com ... cCommerce integrisan sa TiramISu ERP-om čini da upravljamo još sa jednim prodajnim mjestom skoro bez angažmana dodatnih ljudskih resursa.

Organization Type Company
CountryMontenegro
CityPodgorica, Branka Miljkovića 9 Google map